Yrityksen strategian uudistaminen

-

Yrityksen tulevaisuus selväksi

Suunniteletko yrityksesi tulevaisuutta? Hyödynnä ProAgria Lapin asiantuntijoiden osaaminen. Meiltä saa perustellut ratkaisuvaihtoehdot, varmuutta päätöksiisi ja kattavan suunnitelman kehittämiseen.

Elinkeino- ja taloussuunnittelussa teemme suunnitelman yrityksen kehittämiseksi 5-10 vuodeksi. Suunnittelu sisältää mm. investointi- ja rahoitussuunnittelun sekä kannattavuuslaskennan. Tarvittaessa laadimme useampia laskelmia kuvaamaan yrityksesi eri kehittämisvaihtoehtoja. Palveluun voi haluttaessa kuulua myös rahoitustukihakemusten laatiminen.

Taloussuunnitelma antaa kuvan yrityksen nykytilasta sekä kehittämistarpeista ja -mahdollisuuksista, tietoa tietoa kehittämisvaihtoehtojen vaikutuksista kannattavuuteen ja maksuvalmiuteen sekä tukea päätöksentekoon. Yritysasiantuntijamme laatii myös monipuoliset kannattavuus- ja maksuvalmiuslaskelmat.

Palvelu sopii erityisesti yritykselle, joka suunnittelee tuotannon laajentamista, sukupolvenvaihdosta tai muita merkittäviä investointeja. Taloussuunnitelmaa voi hyödyntää myös talouden tervehdyttämisen suunnittelussa. Investointitukea haettaessa tiedot esitetään elinkeinosuunnitelmassa.

Liiketoimintasuunnitelmassa teemme suunnitelman yrityksen kehittämiseksi pitkällä aikavälillä. Suunnitelma ottaa huomioon yrityskokonaisuuden, suunnitelmien toteuttamiskelpoisuuden, pitkän aikavälin vaikutukset ja riskit.

Ota yhteyttä:

Johannes Vallivaara

Toimitusjohtaja

Pekka Myllylä

Yritysasiantuntija

Keijo Siitonen

Yritysasiantuntija

Mikko Lampela

Yritysasiantuntija