Hae sivustolta:

Muut asiantuntijapalvelut

Yritykset tarvitsevat asiantuntijaa toiminnan muutostilanteisiin: Muutostilanteita ovat esimerkiksi omistajan- ja sukupolvenvaihdokset, yritysjärjestelyt, rahoitusasioiden järjestely, liiketoiminnan muuttaminen ja kehittäminen, toiminnan terveyttämisohjelmat, sopimusasioiden hoitaminen, henkilöstön palkkaaminen tai vähentäminen sekä muut yritystoimintaa koskevat  kehittämistoimenpiteet.

Neuvomme yrityksiä omistajanvaihdosprosessin suunnittelussa ja toteutuksessa sekä jatkettavan yritystoiminnan kehittämisessä. Useimmiten omistajanvaihdos on yrittäjäuralla ainutkertainen tapahtumakokonaisuus, joten hyvät neuvot ovat sen hallinnassa tarpeen.

Avoimia ja pulmallisia kysymyksiä ei kannata jäädä pitkään pohtimaan yksin, koska asiantuntijoita on saatavilla useasta eri lähteestä hyvän verkostomme avulla. Autamme mielellämme omistajanvaihdosta suunnittelevaa yrittäjää oikean tiedon löytämisessä ja toimivien ratkaisujen rakentamisessa.

Omistajanvaihdospalveluidemme erityiskohteena on jatkettava yritystoiminta ja jatkajan toimintamahdollisuuksien vahvistaminen. Toimimme mielellämme yritystoiminnan jatkamisesta kiinnostuneiden apuna ja tukena jatkamiskelpoisten yritysten kartoittamisessa ja potentiaalisen ostokohteen etsimisessä.

Yritysasiantuntijamme tarjoavat palveluitaan koko Lapin alueella. Heidät tavoittaa sivulla olevista numeroista sekä sähköpostitse etunimi.sukunimi@proagria.fi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme. Tarkemmat tiedot  löydät nimeä klikkaamalla!

Keijo Siitonen puh. 0400 180 257

Pekka Myllylä puh. 0400 218 645