Hae sivustolta:

Hanke päättynyt 31.12.2014

ProAgria Lappi on keskeinen lappilainen hanketoimija maito-, lihanauta- ja lammastiloille suunnatussa hanketoiminnassa. Hankkeidemme toteutus tapahtuu yhteistyössä lappilaisten maaseutuyrittäjien sekä alan toimijoiden kanssa.

Kuluvan ohjelmakauden loppupuolen osalta perusmaatalouden kehittämishanketoimintamme tapahtuu Maatalouslappi – koulutushankkeen (2013-2014) puitteissa. Hanke on suunnattu pääosin maitotalousyrittäjille, resursseja on myös lammas- sekä naudanlihantuotantoon suunnattujen koulutusten toteuttamiseen. Osa koulutuksista on luonteeltaan tuotantosuunnasta riippumattomia. Maitopuolen koulutuksen keskiössä on yrityksen talouden hallinnan/ liiketoimintaosaamisen kehittäminen sekä navetan peruskorjaus/ pienimuotoinen laajentaminen, soveltuvin osin myös uudisrakentaminen. Lammas- ja naudanlihantuotantoon liittyvä koulutussisältö ei ole tarkkaan rajattu, toteutuksessa noudatetaan tarvelähtöisyyttä.

Hankkeissa tapahtuvista toiminnoista saa lisätietoja Jari Juusola. Tutustu laajemmin, Lapin Ely-keskuksen osarahoittamaan, perusmaatalouden hanketoimintaan osoitteessa www.lappimaatalous.fi. Ko. sivustolta löydät mm. koulutus- ja tapahtumakalenterin, jossa on tietoa lappilaiselle maatalouden harjoittajille suunnatusta tapahtumatarjonnasta.


Aiheeseen liittyviä linkkejä
Ota yhteyttä!

Jari Juusola, projektipäällikkö

puh. 040 536 1187