Hae sivustolta:

LAPPI LUO -työohjelma

Hanke päättynyt 28.2.2015

Luonnontuote- ja elintarviketoimialojen kehittämishanke LAPPI LUO -työohjelma on maaseuturahaston ja Lapin ELY-keskuksen rahoittama MTT Rovaniemen hallinnoima hanke, jonka  luonnontuotetoimialakehittämisen osuuden ProAgria Lappi ry toteuttaa ostopalveluna.

LAPPI LUO -työohjelman luonnontuotetoimialakehittämisen päätavoitteet:

1. Luonnontuotetoimialan yleinen kehittäminen:  kehittämistyön suunnittelu, hanketyömallin kehittäminen, organisaatioiden osallistumisen vahvistaminen  ja valtakunnalliseen alan yhteistyöhön osallistuminen.

2. Luonnontuotealan yhteistyön kehittäminen: sidosryhmäyhteistyön edistäminen ja vahvistaminen sekä tutkimuksen, kenttätoimijoiden ja yritysten vuoropuhelun aktivointi. Toiminnallisten hankkeiden suunnittelu, käynnistämisen ja niiden toiminnan tukeminen.

3. Luonnontuotealan rajapintatyön edistäminen:  pohjoisuuteen tukeutuvien yhteistyöverkostojen vahvistaminen, erikoistuotteiden tunnistaminen ja yritystoiminnan mahdollisuuksien selvittäminen ja edistäminen.

Linkki LAPPI LUO-työohjelmaan

ProAgria Lappi ry:n hallinnoima LUOVA -hanke on LAPPI LUO -työohjelman sisarhanke ja niillä on yhteinen ohjaus- ja johtoryhmä.

 

Ota yhteyttä!

Irja Mäkitalo, luonnontuotetoimialakehittäjä

puh. 0400-138174

Linkki LAPPI LUO -työohjelmaan