Hae sivustolta:

Palveluita maaseudun yrityksille

ProAgria Lappi ry on asiantuntijaorganisaatio, jonka asiakkaina ovat lappilaiset maatilat ja yritykset.  Maatiloista suurin osa on kotieläintiloja, yritysasiakkaistamme pääosa tuottaa matkailupalveluita tai palveluita matkailuyrityksille. Olemme jäsentemme omistama, voittoa tavoittelematon järjestö. Olemme erikoistuneet tuottamaan palveluita maaseudulla ja maaseutumaisilla paikkakunnilla toimiville yrityksille, toimialueellamme asuu lähes 100000 lappilaista.

Toimintamme katsotaan alkaneen jo 1885, jolloin Perä-Pohjolan Maanviljelysseura alkoi tuottaa palveluita paikallisille viljelijöille. Nimet ovat sen jälkeen useaan otteeseen muuttuneet, mutta toiminnan luonne ja tavoite ovat edelleen samoja.

Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Rovaniemellä, Keminmaalla ja Kemijärvellä. Henkilöstövahvuutemme on tällä hetkellä lähes 30 henkilöä.

Paikallisten olosuhteiden tuntemus ja toimivat yhteistyöverkostot auttavat palvelemaan maaseutuyrityksiä kokonaisvaltaisesti.

Sinä olet meille tärkeä

Arvoistamme tärkein on menestyminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteenamme on, että palvelumme osaltaan mahdollistavat yrittäjän toimeentulon ja antavat hänelle välineitä yritystoimintansa tulosten seurantaan ja analysointiin sekä toiminnan kehittämiseen.

Palvelumme rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa, tarvelähtöisesti. Olemme juuri nyt uudistamassa voimakkaasti maatila-asiakkaiden palveluvalikoimaa. Kotieläinneuvonta- ja talouspalvelut uudistuvat jo vuodenvaihteessa, kasvinviljelypalvelumme syksyllä 2011. Yritysasiakkaille tarjoamme erityisesti yritystoiminnan kehittämiseen, esim. investointeihin tai muuhun kehittämistoimintaan liittyviä palveluita.

Yrityksen menestymiseen vaikuttaa eniten se, että yritystä johdetaan ammattitaitoisesti ja pitkäjänteisesti. Asiakkaan tarpeen mukaan kootuilla palvelukokonaisuuksilla on mahdollista tarjota välineitä niihin kohtiin, joissa yrittäjä kokee tarvitsevansa tukea ja keskustelukumppania. Laskelmien avulla asiat muuttuvat konkreettisesti ja on helpompi tehdä päätöksiä yrityksen kehittämiseksi erilaisissa muutostilanteissa.

Maaseudulla on edelleenkin mahdollista menestyä, jopa paremmin kuin aikaisemmin. Haasta meidät yhteistyössä Sinun kanssasi hakemaan ratkaisu siihen, miten se on mahdollista!

Johannes Vallivaara
Vt. johtaja, ProAgria Lappi

Ota Yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä asioita eteenpäin.

Johannes Vallivaara, toimitusjohtaja

puh. 040 684 5741
etunimi.sukunimi@proagria.fi